Despre

Profesionist, punctual, serios, ofer servicii Deblocari in Constanta. Montaj si upgradari feronerie ptr a spori gradul de securitate. Reglaj usi metalice -lemn -Pvc- Al

Deblocari Constanta

Interventie Rapida! Profesionalism, Garantie. Deblocarea se va face fara deteriorarea usii. Servicii non-stop!Deblocarea se va face doar in prezenta si cu acordul proprietarului.

Reparatii usi Constanta

Feronerie usi:balamale, butuci, broaste, cilindrii, yale. Garnituri.Reglaj si Reparatii usi metalice - usi interior. Reparatii usi Termopan - Lemn. Contact 0756659638

Montaj Feronerie usi

Abus- Kale -Mul-T-Lock-Yale. Inlocuit butuci/clindrii, Reparatii si montaj broaste/yale. Shilduri, manere, reglaje.Reglaj inchidere fina

Interventie Rapida

Lucrari in regim de urgenta si deplina securitate. Scule profesionale, seriozitate, profesionalism. 20 de ani de experienta. Factura- Garantie

sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Deblocari usi Constanta

Suntem specializati in deblocarea usilor precum si repararea articolelor de feronerie ptr o gama diversificata de usi: usi metalice, usi cu sticla termopan din PVC, usi lemn sau pe structura celulara.Oferim consiliere gratuita in vederea achizitionarii de feronerie, sau, la cerere, putem furniza si asigura montajul ptr  o gama diversificata de feronerie:

  • - pentru usi metalice: Nuclee si broaste Securemme,  clindrii/butuci de inalta siguranta Mul-T-Lock, Cisa, Abus, Kale etc, manere pentru usi metalice.
  • pentru usi din Pvc:   Roto ,G.U , Gewiss, Vorne
Asiguram interventii rapide pentru deblocarea urmatoarelor tipuri de usi:
  • Deblocari usi  intrare sau interior  apartamente, spatii de locuit
  • Deblocari usi acces sedii de firma, institutii
Programul nostru este non stop, asa ca ne puteti solicita oricand. Deblocarea unei usi se va realiza doar in prezenta proprietarului ( dovada legala a detinerii spatiului) sau cu acordul acestuia. Deblocarea se va face fara deteriorarea usilor. Pentru serviciile prestate eliberam factura si garantie.

Contact 0756659638 sau 0726017877


joi, 14 ianuarie 2016

Securemme Constanta

Feronerie de inalta siguranta Securemme, chei cu barba dubla (tip seif) patentate, protejate  de un card de securitate  si care nu pot fi copiate decat in centre autorizate.
Broastele Securemme functioneaza  cu un nucleu interschimbabil  si care, din diverse motive: pierderea cheilor, una din pers ce detine una din chei nu  mai prezinta incredere,   poate fi inlocuit  cu un alt nucleu Securemme nou.
Feronerie Securemme Constanta
Nucleu Securemme 25 S
Asigur, in Constanta,  montaj feronerie Securemme  precum si consultanta in vederea achizitionarii  nucleelor potrivite:  sensului de deschidere si tipului de broasca  ptr care se doreste montajul feroneriei.
Feronerie Securemme Constanta
Nucleu Securemme seria  25 H
Ptr serviciile prestate oferim facutura si garantie.
Contact 0756659638